zaterdag 27 december 2008

Een heel gelukkig 2009 gewenst!!



Hallo allemaal,

Ik wens jullie (kinderen, ouders en collega's) allemaal een heel fijn en gezellig 2009. Doe voorzichtig met oud & nieuw (graag allemaal weer 10 vingertjes mee naar school!) en tot ziens op maandag 5 januari!

groetjes,

Tom

vrijdag 19 december 2008

Nog meer foto's van de laatste schooldag van 2009!



















Het was vandaag super-gezellig in Olypus, ondanks dat we van drie Olympiërs afscheid hebben moeten nemen. We hebben gedanst, gesnoept, gezongen, gefeest.......en vooral heel veel gelachen. Dat belooft veel goeds voor 2009.
We wensen Iris, Saran en Jules heel veel geluk en plezier op hun nieuwe school. We feliciteren stagiaire Moniek met haar verjaardag....en we wensen iedereen een hele fijne vakantie en al het goede voor 2009!

Afscheidsfeest voor Jules, Saran en Iris!!


Tijdens het afscheidsfeest voor Iris, Jules en Saran werd er een bijzonder optreden verzorgd door Cas Carey, Dukelien en Meikey....


En tijdens een feestje wordt er natuurlijk gedanst, gepolonaist en...... geslowd!


maandag 15 december 2008

Sneeuwpop

Duuk had een hele grote sneeuwbal gemaakt Sten vroeg of hij mocht helpen. Later wou Lucas ook meehelpen om hem heel groot te maken. We gingen naar het veldje vlakbij de Visio ze neerleggen. We bedachten om een sneeuwpop te maken. Sten maakte het hoofd, Lucas het lijf en Duuk het onderlijf. Een tijdje later waren ze groot genoeg en gingen we ze op elkaar zetten. De tweede bal was heel erg zwaar. Het hoofd was wel makkelijk te tillen. We gingen hem wat steviger maken met sneeuw (Jasper en Cilke hielpen ook een heel klein beetje mee). Duuk zocht naar een geschikt takje voor zijn neus. Hij maakte later ook zij mond en zijn ogen. We maakten hem nog wat mooier maar even later ging de bel. We vroegen of we wat foto’s mochten maken. Het mocht. Later bleek dat Maaike een sneeuwpoppenset had. We hadden snel de sneeuwpop aangekleed en wat foto’s gemaakt en natuurlijk moesten de eigenaren er ook op.

Sten

vrijdag 12 december 2008

De laatste studies van dit jaar.....



Deze week hebben Jibbe (Siberische Tijger) en Hanna en Iris (Taal van dieren) hun studie gepresenteerd in Olympus.

Sinterklaas in Olympus!


Het was weer beregezellig tijdens Sinterklaas. Niet alleen had iedereen prachtige surprises gemaakt, maar ook de gedichten waren erg om te lachten. En natuurlijk kwam de oude baas ook nog even persoonlijk op bezoek met zijn Pieten....
Klik hier voor alle foto's!

Eén dagje sneeuw.....