maandag 12 januari 2009

klassendagboek 12 januari 2009

Jochem las eerst de namen op. Daarna vroeg Tom vragen aan Judith (het nieuwe meisje in de klas). Toen deden we een namenrondje. Tom vertelde hierna over de leerlingenraad. Je mag een papiertje met je naam en een onderwerp waar je het over wilt doen, in de klassenvergaderingsbak doen. Daar gaan we dan weer twee kinderen uit kiezen voor in de leerlingenraad. Monique ging toen de weektaak uitleggen, want we moeten een SMS-tekst schrijven. Lekker moeilijk!
We gingen allemaal aan de slag met onze weektaak. Er werd hard gewerkt. Na het (fruit) eten, was het pauze. Na de pauze gingen we allemaal naar het rode hekje, want we gingen naar gym. We hebben blokjesvoetbal gedaan, een spel (ik ben de naam even kwijt) waarbij je blokjes moest pakken van een mat (eiland) en in een hoepel moet leggen zonder dat je getikt wordt. Iedereen heeft een eigen hoepel. Als eindspel deden we stoktikkertje.
Op school gingen we eten en naar buiten. Ik ging eerst met Huib spelen, daarna ging ik naar het Zernike in een hut spelen.
's Middags gingen we nog even werken en daarna hadden we werkhoeken. In de eindkring zeiden een paar kinderen tegen Tom dat we nog de kinderen van de leerlingenraad moesten kiezen, maar we hadden nog een toneelstukje. Dus was er geen tijd meer.
Het was een leuke dag.

Hugo

0 reacties: